بی اعتمادی به همسرم

سلام خانوم‌ دکتر من 6 ماه از عقدم میگذره و اینکه قبل از عقدم با همسرم دوست بودم ولی دوستی من جوری بوده که در سال یک بار میدیدمش و اون یکباری هم که میدیدمش ایشون به من دست میزد و به حریم من وارد میشد بدون هیچ خجالتی یا چیزی کاری به این چیزا ندارم اگه اینو مطرح کردم برای این بود که بگم که منظورم اینکه قبلا این کارا رو کرده چند بار که براش راحته دست به یک دختر بزنه بدون هیچ موقعیتی به این موضوع فکر نکرده بودم و اعتماد داشتم تا اینکه الان که نامزدم میبینم برادرش تا حالا چند بار که ازش پرسیدم فلان دختر به گوشی داداشت پیام داده میشناسیش اون همه چی داداششو گفته در جایی که شوهرم هیچی هیچی نگفته و وقتی هم که ازش میپرسم قسم مرگمو میخوره نمیدونم چیکار کنم حال روحیم افتضاحه و به فکر خودکشیم همش فکر میکنم میخواد بهم‌ خیانت کنه هیچی هم ازش ندیدم ولی تا یکی رو میبینه خیلی نگاش میکنه وسواس فکری شدید گرفتم جوری که الان که براشون مستاجر قراره بیاد و یک دختره و اون از همون دختره هی میگ همکلاسم بوده و خوشگله درد میکشم فکر میکنم بیاد اینجا من بدبختم و شوهرم میره باهاش چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست خوبم حتما به یک روانپزشك مراجعه کنید
مشکل شما حدودا شدید هست و با ارتباطات این چنینی و سوال و جواب حل نخواهد شد ،بهتر هست برای حفظ سلامت خودتان به متخصص مراجعه کنید و در معرض درمان با دارو قرار بگیرد