بیکاری همسر

سلام خدمت شما. ۲۲ سالمه ۲ سال نامزد بودم و الان ۶ ماهه که عروسی کردم.مشکلی دارم که دیگه هر چقدر فکر میکنم نمیتونم حلش کنم. چون درون گرا هستم و نمیخوام خانواده ها بفهمن. همسره من با این رفتارش داره افسردم میکنه دنبال کار نمیره شغلش آزاده. کار هم کنه ۱هفته میره ،۱ماه نمیره و یا خونست یا میره قهوه خونه ازش میپرسم میگه برام نمیصرفه صبح تا غروب کارکنم آخرش ۱تومن بگیرم منم گفتم ماهی ۱تومن خوبه یا ماهی ۲۰۰تومن؟ خیلی قد تشریف داره. دوران نامزدی هم همین اخلاقو داشت. ولی خب فکر نمیکردم بخواد به کار نکردنش ادامه بده. کلی هم قسط بدهکاریم. بالاخره زندگی مشترک خرج داره.ت ازه اصرار هم داره بچه هم بیاریم. ولی من با اینکه خیلی بچه دوست دارم ولی اصلا قانع نمیشم. و بهش میگم تا کار مناسب پیدا نکردی بچه در کار نیست. و از راه دعوا یا از راه محبت یا از راه رگ غیرتشو بیدار کردن هم رفتم.ب هش گفتم من به تو تکیه کردم. بچمون آینده افتخار میکنه که پدر کاری داره ...خیلی حرفای امیدوار کننده و انرژی بهش میدم .یا اینکه همون یه ذره سرکار هم که میره گهگاهی براش هدیه کوچیک میخرم یا غذایی که خیلی دوست داره به عنوان تشویق براش انجام میدم ولی هیچکدوم نتیجه نداد. دیگه مغزم جواب نمیده. پدر پیرشو تو بچگی از دست داد. مادرشم مریض ذهنی هست. خواهر برادراشم سر زندگی خودشونن. مطمئنم دخالتم نمیکنن. به خانواده خودم هم که اصلا نمیخوام بگم. فقط یک راهکار کوچیک از شما میخوام.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
همین اول مشخص هست ارتباط شما با همسرتون مشکل داره ببنید تو سوال نحوه لقب دادن به همسرتون رو! اول باید پیدا کنید که همسرتون رو چطور ترغیب کنید نه با تحقیر .اگر رابطه خودتون رو اصلاح کنید قطعا مشکلات تون کمتر میشه از طرفی این کار کسی رو قاطی نمیکنید و مشکل رو خودتون میخوایین حل کنید عالیه و نکته اصلی حریم سازی اتفاق می افته .موفق باشید