تاثیر کلداکس بر کیفیت اسپرم

 سلام وقت بخیر

من روزهای ۹ تا ۱۲ پریودی (۲۹ آذر تا ۲ دی) دو آمپول hmg و دو آمپول hcg تزریق کردم.

دکترم گفتن که از شب ۴ دی نزدیکی داشته باشم برای بارداری.

بنا به دلایلی ۴ دی نشد که اقدام کنیم‌. میخواستم بپرسم آیا از شب ۵ دی به بعد یعنی ۳ روز بعد از تزریق آمپولها اقدام کردن فایده ای داره؟ یا تاثیرش بعد از ۳ روز از بین میره؟

 و ضمنا همسرم دچار سرماخوردگی شده و کلداکس مصرف میکنه و آیا کلداکس در کیفیت اسپرم تاثیرگذاره یا خیر؟

ممنون از پاسخگویی تون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نزدیکی از ۶ روز قبل و در زمان آزاد شدن تخمک و حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد از آن باید باشد تا بارداری رخ دهد.

قرص سرماخوردگی مشکلی ندارد