سردمزاجی در رابطه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 165 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یک مدته خیلی کم علاقه شدم به رابطه جنسی و شوهرم از این موضوع شاکیه. همش میگه چرا تو خودت هیچ وقت شروع نمیکنی و یا حین رابطه انقدر منفعل هستی در صورتی که قبلا این طوری نبودم. یک بچه یک سال و نیمه هم دارم. ضمنا خیلی وقتا به ارگاسم هم نمیرسم و این منو دلسردتر میکنه نسبت به رابطه. ضمنا بعد از زایمان دچار خشکی واژن هم شدم و از ژل لوبریکانت استفاده میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
علائمی که می فرمایید معمولا پس از بارداری شایع است. به پزشک زنان خود مراجعه فرمایید

تجربه شما

سلام

یکی از دلایل کم شدن میل جنسی خانم ها آمدن فرزند درخانواده می باشه و فکر و ذهن مادر را درگیر می کنه.البته شاید عوامل هورمونی هم بی تاثیر نباشه که باید مورد بررسی قرار گیرید.

شما بهتر در رابطه جنسی تمرکزتون روی رابطه باشه تا بتونید به ارگاسم برسید.

حتی اگر نتونستید به ارگاسم هم برسید برای حفط نیازهای جنسی همسرتون هم فعالیت و شادابی بیشتری نشان دهید تا خدای ناخواسته همسر شما نسبت به شما دیگر تمایلی نشان ندهد و به فکرهای انحرافی بیفتد.