سلام و روزتون بخیر. پسرم ۳ سال و ۲ ماهشه. هنوز نمیتونه جفت پا بپره. بهداشت بردم گفتن همه چیزش خوبه. فقط دو هفته آموزش بده اگه یاد نگرفت ببرم روانشناس.خیلی نگرانم.خیلی دیر شده برای پریدن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه داد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

 سلام خدمت والد گرامی
به نظر میرسه کودکتون مشکل خاصی نداشته باشه جفت پا پریدن از سن ۴ تا ۵ سالگی تکامل پیدا می‌کنه و کودک شما هنوز براش دیر نشده.
با احترام

تجربه شما

یک دنیا تشکر حالم خوب شد