جدا خوابیدن کودک

سلام. دختر من ۳ سالشه. از بدو تولد جدا خوابوندمش. یعنی اول خودم کنارش دراز میکشیدم بعد که خوابش میبرد، میرفتم اتاق خودمون. حالا میخواستم بپرسم چیکار کنم که دخترم الان خودش به تنهایی در اتاق بخوابه؟ یعنی بدون اینکه من پیشش باشم خوابش ببره؟ اتاق رو تزیین کردم و عروسکاشم دورش چیدم. ولی افاقه نکرده اصلا.

ممنون میشم راهنماییم کنین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

محبت فیزیکی و تعامل کلامی قبل از خواب حتما توصیه میشه و احساس امنیت و صمیمیت کودک را زیاد میکند رفتار نابهنجاری وجود نداره که در صدد تغییرش هستید.
در مورد تمام کودکان توصیه میشود قبل از خواب در اغوششون بگیرید و باهاشون حرف بزنید