انگیزه نداشتن و خجالتی بودن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

من خیلی خجالتیم. و ارتباط اجتماعیم ضعیفه و کم حرفم قبلا اینجوری نبودم از وقتی ازدواج کردم اینطور شدم به طوری که تنها نمیتونم جایی برم نمیتونم کلاسایی که دوست دارم شرکت کنم مثل باشگاه. حتی آرایشگاهم نمیخوام برم خیلی اذیت میشم مثل مرده متحرکم کمک میخوام؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام.دوست عزیزم چنین ویژگی هایی به یک باره بوجود نمی ایند. احتمالا شما از ابتدا دارای این ویژگی ها بوده اید و احتمالا به دلیل اتفاقاتی این مسئله پررنگ تر شده است.خجالتی بودن زمانی اذیت کننده است که شما قرار است در جمعی صحبت کنید یا سخنرانی ای داشته باشید. باشگاه یا آرایشگاه رفتن نیازی به پر حرفی و اجتماعی بودن ندارد . فکر میکنم تعریف درستی در بیان حالت خود ندارید. آیا دچار ترس میشوید از حضور در اجتماع؟ چه چیزی باعث اجتناب شما از حضور در جمع میشود؟ چه افکاری دارید که شما را عقب میکشد و اجازه نمیدهد راحت به علاقه مندی های خود بپردازید؟

تجربه شما

سلام. همش میخوام بین جمع باشم حرف و بخند داشته باشم ولی انگار یچیزی مانعمه مثل خجالت گوشه گیر شدم دارم افسرده میشم