خیانت در فضای مجازی

سلام همسرم بسيار مرد خوبی بود و اصلا با هيچ زنی حرف نزده بود اما در تلگرام زمينش براش فراهم شد و كم كم انقدر پيشرفته شد كه فهميد دخترهای زيادی هستن كه راحت باهاش دوست ميشن و قبح اينكار براش ريخت و مدام دختر پيدا ميكنه و ميگه بيا با هم دوست بشيم و باهاشون قرار ميزاره و ... چندين بار با هم دعوامون شده اما اينكارو ترک نميكنه چه كنم جدايی را جدی كنم يا راهی برای تركش هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اول تکلیف خودتون رو با خودتون مشخص کنید که این مسئله برای شما مهم هست یا نه از نوع سوال کردنتون انگار خودتون هم چندان از این مسله ناراحت نیستید
اگر تکلیفتون مشخص شد و دیدید نمی تونید. با بی وفایی کنار بیاید نیازه بررسی بشه دلیل این بی وفایی چیه /سهم هر کدومتون چقدر هست ؟و اونوقت طرح درمان ریخته میشه و در فرایند درمان قرار می گیرید
بهتون توصیه می کنم به یک روانشناس در زمینه درمان خیانت زناشویی مراجع کنید