خودارضایی و درخواست رابطه زیاد

با سلام

همسرم از سن بلوغ تا الان که ۳۰ سالشون هست دچار خودارضایی هستن و من به تازگی این رو متوجه شدم،خیلی از مشکلاتی که دارن بخاطر نیاز جنسیشون هست

گاهی روزی ۳-۴ بار درخواست رابطه دارن و هر سری هم بدون خستگی! میخوام ببینم آیا این طبیعیه؟ چون ما هنوز نامزد هستیم من نمیتونم همیشه کنارش باشم و از طرفی دوست ندارم این عادت رو تکرار کنه،خودش هم اذیته از این موضوع، لطفا راهنمایی کنید مشکلات دیگه ای هم هست که فکر میکنم نیاز به روانشناس یا روانپزشک دارن که بهشون کمک بشه؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
خودارضایی یک امر شایع بین زنان و مردان هست. با توجه به اینکه نامزد هستید و هنوز به طور کامل در کنار هم نیستید این تعداد تقاضا طبیعی است. نگران نباشید پس از اینکه ازدواج کردید این تعداد و درخواست کم خواهد شد. اما اگر خودشان اذعان دارند که قادر به کننترل نیاز جنسی اشان نیستند، تمام فکر و ذکرشان در خصوص با مسائل جنسی است باید تحت سکس تراپی قرار بگیرند.