سلام خانم دکتر من هفته ۳۴ دکتر گفت جفتت جلو و رشد بچه کم اما آبریزش و لکه بینی ندارم .دکتر گفت برای موقع عمل سزارین به مشکل برمیخوریم.باید بری سونوگرافی داپلر ولی من هزینشو ندارم به نظر شما چیکار کنم اگه خیلی خطری هست برم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مادر عزيز ، دليل سونو داپلر شما احتمالا به دليل رشد كم جنين شماست و به دليل تشخيص شرايط جنين براي شما در خواست شده است ، به نظر ميرسد بهتر باشد آن را انجام دهيد تا خيال پزشك و خود شما راحت شود.