سختگیری همسر

سلام من یک سال عقد بودم و یک ساله عروسی کردم و هرکاری ک میخوام بکنم همسرم اجازه نمیده دانشگاه قبول شدم تو یه دانشگاه دولتی کاملا دخترونه تو شهر خودم ولی نذاشت.میگه ورزش واسه زن خوب نیست درس خوب نیست رانندگی نرو در ضمن من خانواده کاملا مذهبی دارم و حجاب و رفتارم شک برانگیز نیست باید چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
نیازه این عدم امنیت همسرتون بررسی بشه و ایشون درمان بگیرن به شما توصیه می کنم تشویقش کنید برای درمان والا ادامه دادن به این صورت بسیار سخت خواهد بود.