ترس دخترم از اسکلت

سلام خانم دکتر خسته نباشید. دخترم نزدیک پنج سالشه از سه سالگی جای خوابش جدا شد و هیچ مشکلی نداشت کلا ترسو نبود اصلا تا اینکه متاسفانه یه کارتون دید که یه قسمتش اسکلتی داشت دنبال یکی می افتاد و خیلی ترسید چند شب بعدش با جیغ و گریه صدام زد رفتم دیدم میگه بیدار بودم یه اسکلت تو اتاقم بوده داشته نگام میکرده. گفتم مامان خواب بودی میگه نه چرا حرفمو باور نمیکنی بیدار بودم و ...حالا کلا تو ذهنش مونده و از تاریکی و اسکلت خیلی میترسه شبا با گریه بیدار میشه و مجبور میشم برم تو اتاقش بخوابم. خیلی شرایط سخت شده و دوست دارم مثل قبل راحت تو اتاقش بخوابه.به نظرتون چکار کنم؟اینم بگم وقتی میگم مامان اسکلت وجود نداره و نمیاد میگه من دروغ نمیگم میاد تو نمیبینیش ولی ارتباطش با حیونا خیلی خیلی خوبه از هیچ حیوونی نمیترسه راحت بغل میگیره فقط ترسش از تاریکی و روح و اسکلته

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
از یک چراغ خواب برای نیمه روشن بودن اتاقش در طول شب استفاده کنید.
هر شیء و وسیله ای که در اتاق ممکنِ که شکل ترسناک به خودش بگیره، از اتاقش بیرون بیارید و تغییر دکوراسیون در اتاقش داشته باشید.
اگر همچنان ادامه داد از یک روانشناسِ کودک که بازی درمانی- رفتاردرمانی رو خوب مسلطه و باسابقه اس کمک بگیرید.