سلام خسته نباشید ببخشید همسرم براثر ورزش تاندون زانوش آسیب دیده و امروز پنج روزه پزشک معالجش خواستن استراحت کنن و پای همسرم رو آتل بستن و گچ گرفتن از دیروز که اتل بستن دردش خیلی زیاد شده و حتی به سختی میتونه تکون بده پاشو میشه بگین برای کمتر شدن دردش چیکار باید کرد دردش طبیعیه؟

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

از آويزان بودن پا اجتناب كنند. حين نشستن و خوابيدن پا بايد بالا قرار بگيرد تا به بهبود گردش خون كمک كند.

از راه رفتن روی پا و ايستادن و هر گونه فشار به زانو اجتناب كنند. حين راه رفتن از عصا استفاده كنند.

در صورتی بهبود نيافتن علائم تا ٢٤ ساعت، از پزشک معالج مشورت بگيريد و علائم را توضيح دهيد تا در صورت نياز اقدام لازم انجام شود.

موفق باشيد