سلام وقتتون بخير

من مجرد و بيست ساله هستم، چندماه پيش به خاطر بی نظمی قاعدگی و جوش های صورتم دكتر رفتم و بعد از سونو و آزمايش گفتن تنبلی خفيف دارم، سه دوره قرص سيپروترون كامپاند مصرف كردم (+گلوكوفاژ) و با مصرفش پريودام كاملا منظم بود،دكتر ديگه ای گفتن ديگه قطعش كن و ضرر داره و همينقدر كه استفاده كردی قطعا تاثيرات خوبی گذاشته؛ من هم دوره جديد ديگه مصرف نكردم و الان كه دو روز مونده به موعدم هست لک بينی دارم اما خونريزی ندارم، درد پريود هم دارم

وزنم خوبه و ورزش هم دارم. لطفا راهنماييم كنيد كه بايد چيكار كنم حالا؟ خيلی استرس و نگرانی دارم در اين مورد. ممنونم مرسی از وقتی كه ميزاريد.

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٠ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگرتشخیص تنبلی داده شده،بایدبدانیدکه درمان قطعی ندارد،چون زمینه ژنتیک داردوالبته ورزش ورژیم وسبک زندگی برآن موثراست.ودوره های عودوبهبوددارد.یعنی مدتی باداروویابدون داروخوب هستیدودوباره علایم شروع میشودوبرحسب علایم میتوان تصمیم گرفت که چگونه دارومصرف کنید