سلام و خسته نباشید

من پسرم ٩ سالشه امروز آبله مرغون گرفته. چی بهش بدم زودتر خوب شه. آخه یک دختر ۵ ماهه دارم میترسم به اونم سرایت کنه. چطور میشه ازسرایتش به نوزادم جلوگیری کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

در صورت امکان پسرتون را تا حدود یک هفته الی ده روز( امکان تا زمان خشک و سیاه شدن تمام جوش های آبدار روی بدن) از نوزاد دور کنید.از طریف فامیل یا آشناها.

در غیر اینصورت سرایتش به شیرخوارتان زیاد است( البته اگر شما تاکنون آبله مرغان گرفته باشید و با شیرخودتان تغذیه شود، شاید تا حدودی ایمنی داشته باشد در مقابل این بیماری ولی قطعی نیست!)

برای درمان پسرتان کار زیادی نمیتوان انجام داد. و باید  تا خشک و سیاه شدن کامل جوشها صبر و مراقبت کنید.برای کنترل خارش جوشها روزانه دوبار با آب ولرم بدون شوینده دوش بگیرد و از دارو طبق نظر پزشک استفاده کند.در این مدت نباید در مدرسه حاضر شود و به هیچ عنوان با خانم باردار نباید تماس داشته باشد.

تجربه شما

ممنون دکتر از پاسخگوئیتون🌹🌹🌹🌹