با سلام

پسر 3 سال و 2 ماهشه نیمه شب اومد در اتاق ما و ما رو دید البته در حالت کلی و فکر نمیکنم اون عمل رو دیده باشه . من لباس پوشیدم سریع و بغلش کردم بردم در اتاقش. هیچی هم نپرسید یکم اولش بهت زده نگاه کرد بعد گفت یه چیزی میخواستم بگم گفتم چی مامان؟ گفت خواب بد دیدم منم بغل کردم بردم در اتاقش خوابید.خیلی ناراحتم میترسم در ذهنش بمونه و تاثیر بدی بذاره.چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
در ذهنش مانده و کماکان تاثیراتش رو خواهد گذاشت.
حتما" بچه رو به یک روانشناسِ کودک زبده ببرید تا مداخله ی لازم رو دریافت کنه.
شما و همسرتون هم بیش از قبل مواظب باشید و اصلا" رفتارهایی که ذهن فرزندتون رو به اون سمت منحرف کنه، نداشته باشید.

تجربه شما

به نظر من که ندیده اون عملو ولی ببر روانشناس