وابستگی و ترس کودک

سلام خسته نباشید

پسرم ۳ سال و ۴ ماهشه

احساس میکنم خیلی بهم وابسته شده چون خانه دارم و همیشه در کنارشم

فعلا هیچ مهدکودکی نبردمش فقط پارکهای سر پوشیده میبرمش و خودمم حدود یک ساعتی که بازی میکنه اونجا هستم

مشکلم اینه که وقتی تو پارک با هر وسیله ای بازی میکنه هیچ بچه ای نباید اونجا باشه مثلا وقتی سرسره نشسته اگه یه بچه دیگه ای بیاد این تندتند از اونجا میره سراغ وسیله ای که هیچ بچه ای نباشه اگر هم پیدا نکنه بهم میگه مامان از اینجا بریم دیگه دوست ندارم بازی کنم

نمیدونم چجوری با این ترسش برخورد کنم که اگه بچه های دیگه هم دارن بازی میکنن پسرم از اونجا نره و خودش بازی خودشو ادامه بده

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز.
 مدتی توجه کنید که در سایر محیط ها تمایل به حضور کودکان دیگر دارد یا نه. برای مثال حضور کودکی که میشناسد، در مهمانی ها، و ... .
اگر ارتباط خوبی با کودکان اشنا داشته باشد نگران نباشید.
میتوانید او را در هفته چند ساعت مهد ببرید. منظورم از چند ساعت پیوسته نیست برای مثال یک ساعت در روز که اوایل با حضور خودتان باشد و فقط برای بازی کردن.
کلاس های مادر و کودک نیز میتواند بسیار مفید باشد.
سربلند باشید.