اقدام به بارداری با اسپرم ضعیف

باسلام من دو ساله اقدام به باردری میکنم ولی متاسفانه نتیجه ندیده ام به پزشک های خوبی هم مراجعه میکنم هربار آمپول های هورمونی یا قرص محرک کننده تخمدان رو میدن این بار آزمایش اسپرم همسرمو بردم که بعد از دیدم گفتنrapid progressiv 7/4 هست و ضعیف هست میشه بگید مشکل همسرم چیه و مشکل خوب میشه یا نه و اصلا دلیل بر بچه دار شدن هست یا نه ؟و در ضمن از همسرم سونو گرفتن که نتیجه جوابش نوشته بود کیست بدون اکوی داخلی11×8 میلیدر سر اپیدیدم راست و کیست به ابعاد۶×۴ میلی در اپیدیدم چپ است میشه توضیح بدین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام. کیست اپیدیدیم مشکلی ندارد.
در مورد آزمایش اسپرمشون، لازم است جهت معاینه ، با اصل آزمایش مراجعه کنند تا در صورت امکان، جهت تقویت عملکرد اسپرمها، دارو تجویز شود.