سلام.خسته نباشید.خانمی هستم 27 ساله سه ماه پیش عروسی کردم. از وقتی ازدواج کردم به روش طبیعی جلوگیری کردیم. دوم این ماه باید پریود میشدم که از دیروز 30 دی لکه های خیلی قهوه ای میاد خون نیست ولی لکه قهوه ای تیره. نمیدونم چیه؟ آیا ممکنه همون پریودم باشه یا یک چیز دیگه است. دو ماه پیش هم اینجوری شدم ولی ماه بعدش درست شده بود بازم اونجوری شدم. آیا ممکنه لانه گزینی باشه؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
چون روش پیشگیری مطمئن ندارید بیبی چک بزنید
اگر منفی بود صبور باشید تا پریود شوید.نهایتا نیاز به یک سونو دارید