ازدواج سنتی یا مدرن

سلام می خواستم باهاتون مشورت کنم با کسی قبلا در رابطه عاطفی بودیم مثل دوست دختر یا پسر باهاشون ازدواج کنیم یا به روش سنتی مادر پدر برن جلو صبحت هارو بکنن در نظارت خانواده ها باشه یا شخص ثالثی که آشنا بینمون باشه بهتره؟

خیلی ممنون

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام اشکال ازدواج های مدرن در این است که در بسیاری از مواقع دختر و پسر از دید احساسی به مسئله نگاه می کنند و بدون داشتن آگاهی تن به این ازدواج ها می دهند و مشکلات آنها پس از شروع زندگی مشترک در زیر یک سقف، مشخص شده و بروز می کند. معیارها با توجه به تحولاتی که صورت گرفته فرق کرده است. به طوری که جوانان امروزه نمی خواهند به صورت چشم و گوش بسته تن به ازدواج بدهند و اعتقادشان بر این است که باید خودشان در این امر نقش داشته باشند. حالا با توجه به فضای موجود این سوال پیش می آید که آیا نظام تربیتی خانواده های ما که در آن پدر و مادر انتخاب همسر را برای فرزندانشان حق خود می دانند، با این نگرش در میان جوانان ایجاد تضاد نمی کند؟ و آیا جامعه ما با توجه به مسائل مذهبی و فرهنگی مان پذیرای ازدواج مدرن هست یا خیر؟ و اصولادآمار و ارقام ازدواج های سنتی را موفق تر می دانند یا ازدواج های مدرن را؟ ازدواج یک ریسک است و باید از طرف مقابل شناخت اولیه داشته باشیم و عواملی مثل سن، فرهنگ دو خانواده، وضعیت اقتصادی، وضعیت تحصیلی و خصوصیت شخصیتی را نیز در نظر گرفت. برای رسیدن به این شناخت باید مشاوره های پیش از ازدواج داشت. اگر به روش سنتی ازدواج می کنید باید این فرصت را داشته باشید که با همسر آینده خود و کسی که او را برای همسری شما در نظر گرفته اند، صحبت کنید و از راهنمایی خانواده هم استفاده می کنیدو ویژگی هایی که برای تشکیل یک خانواده لازم است (مثل کفو بودن، سلامتی جسمی و روانی، اخلاق، و اولویت های خودتان برای انتخاب همسر) در نظر بگیرید و اگر خواهان ازدواج غیرسنتی هستید، باید مقداری نقش خانواده را در این موضوع لحاظ کنید و از والدین در این زمینه کمک بگیرید. در ازدواج های سنتی که از طریق خانواده صورت می گیرد، انتخاب همسر برای فرزند، تأمین منابع مالی، برگزاری مراسم ازدواج و حتی روابط زوجین پس از ازدواج تحت نظارت خانواده هاست. در حالی که در ازدواج های مدرن این امور به خود زوجین محول می شود و روابط هسته ای درون خانواده بیشتر به دختر و پسر محول می شود. البته بسیاری از جوانان متقاضی ازدواج مدرن هستند زیرا خودشان همسرشان را انتخاب می کنند اما تنوع فرهنگی، ضعف شناختی از یکدیگر، و صرفا شناختهای ظاهری و تکیه کردن به یک سری معیارهای کمی باعث شده است ازدواج های مدرن در جامعه ما آسیب پذیر باشند. موفق باشید.