لکه بینی قبل از پریود

با سلام

من نزدیک به دو ساله اقدام به بارداری کردم اما هنوز صورت نگرفته. پلی کیستیک هستم اما پریود میشم خودم این ماه خیلی تخمدانهام درد داشتن و باید 4دی پریود میشدم اما از 26 آذر لکه بینی قطره ای دارم که همراه ترشح شفاف و آبکیه نمیدونم چرا؟ یکم خارش هم داشتم آیا ممکنه باردار باشم؟ یا عفونت باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تاخیر بیش از ده روز دارید آزمایش خون بدهید و اگر ترشحات غیر طبیعی با سوزش، خارش ...دارید ار نظر عفونتها چک شوید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش