سلام خسته نباشید .دخترم سه ماه و هشت روزشه یه هفتست که پشت سرش داغتر از قسمتهای دیگه سرشه.رو بالشت که میزارمش سرش عرق میکنه . میخواستم ببینم علتش چیه ؟خطرناکه؟ امروز هم پیشونیش یه بار سرد میشد یک دفعه داغ یعنی تب و لرزه؟ دو تا سوال پرسیدم لطفا جواب بدید. سپاسگزارم

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام داغی و یا تعریق پشت سر معمولا ناشی از گرمای محیط و یا لباس زیاد هست  اگه شیر خوار سرحاله و خوب شیر میخوره و خوب وزن میگیره مشکلی نیست و اگه به تب مشکوک هستید درجه حرارت زیر بغل را اندازه بگیرید که بالای ۳۷ تب حساب میشه و باید مراجعه کنید