لذت زنان در رابطه جنسی

سلام

میخواستم بدونم اگه یک زن تو رابطه ی جنسی وقتی خیلی لذت میبره سر و صدا کنه(نه درحدی که خیلی بلندباشه)شوهرش بدش میاد؟ من بعدا یادم میافته حس میکنم شوهرم از من بدش میاد

اطلاعات تکمیلی

سن 21
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
افراد با یکدیگر تفاوت دارند. ممکن است عده ای از این ابراز هیچانات زنان لذت بیشتری ببرند و عده ای خیر. اما عموما مردان از شنیدن آوای زنان در حین رابطه جنسی حتی اگر زیاد بلند و با فریاد باشد هم لذت جنسی زیادی می برند. در مورد همسر خودتان برای چی مستقیم از خود ایشان نمی پرسید؟ برای چی تصور می کنید که از شما بیزار می شود؟ شاید هم بر عکس تصورات شما، جزو مردانی باشد که بسیار لذت ببرد...