با سلام آقای دکتر منم همونم که آزمایش همسرم ۸۸ درصد آبنرمال بود اسپرماشون....من تهران نیستم که خدمت برسم ولی دکتر اینجا گفتن که واریکوسل ندارن...فقط من میخوام شما چند تا مکمل بهمون معرفی کنید لطفا برای نرمال شدن اسپرماشون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام

میتونید از مکمل های ویتامین E و ویتامین C و ال کارنیتین و کپسول های  fertile aid استفاده کنید.