درد زیر شکم بعد از تزریق اچ سی جی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 44 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من امروز میشه پونزده روز که آمپول اچ سی جی زدم از چند روز بعد از تزریق درد زیر شکم و کمرم شروع شد نوک سینه و اطرافشم چند روزه درد میکنه از امروز دور نافمم درد میکنه اما حس پریودی ندارم آیا این علائم طبیعی؟ منتظر پریود باشم یا حاملگی؟تو رو خدا جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
علایمی که فرمودید مربوط به عوارض امپول می باشد. ممکن است باردار شوید و ممکن است باردار نشوید، نمیتوان با این علائم احتمال بارداری را قطعی نمود.

تجربه شما

سلام دوست عزیز من با این آمپول باردار شدم و دقیقا همین علائم داشتم انشاالله که باردارین

 و این علائم طبیعیه بعد گذشت ۱۵-۲۰ روز با بی بی چک مشخص میشه اگه باردار باشید