آسم و عفونت قارچی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 42 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید به تازگی دکتر برای من آسم خفیف تشخیص دادن و سه تا اسپری و قرص پردنیزول تجویز کردن،من امروز فهمیدم که عفونت قارچی دارم و تو اینترنت که خوندم نباید موقع عفونت خورده بشه به نظر شما چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص روماتولوژی

سلام. وقتتون بخير
اگر آسم خفيف داريد چرا پردنيزولون تجويز شده است؟ پردنيزولون هيچ كاربردی در آسم خفيف ندارد.
آيا توسط فوق تخصص ريه ويزيت شديد و دارو تجويز شده؟

تجربه شما

متخصص داخلی نوشته تو تست ریه اسم خفیف تشخیص دادن ولی سرفه م شدیده طوریکه یک دفعه تو خواب میگیره و ول نمیکنه الان نظر شما چی هست نخورمش؟