سلام من دو ماه میشه که پریود نشدم باردار هم نیستم رفتم دکتر بهم آمپول داد گفت پریود میشی اما هنوز پریود نشدم باید چیکار کنم می خوام حامله بشم پیش هر دکتری رفتم نتیجه نگرفتم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با درود، بيان نكرديد كه سابقه داشته ايد و يا نه. ابتدا بايستی يک سونوگرافی از رحم و تخمدان بدهيد تا اگر اختلالی هست ، مشخص شود. در ثانی پس از استفاده از آمپول سه تا هفت روز حتی در برخی افراد تا ده روز صبر بايست كرد و در صورت عدم پريود ، استفاده از مسيرهای ديگر درمانی وجود دارد. اميدوار باشيد