با عرض سلام خدمت شما عزيزان من همش فكر ميكنم دچار ضعف شدم و نميتوانم طبیعی زايمان كنم چون وقتی يک خورده مريض باشم دچار ضعف و بی انژری ميشم چيكار كنم من الان هفته دوازده بارداری هستم من اين بارداری سوم است.

اطلاعات تکمیلی

سن سي دو جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
در این هفته های بارداری طبیعی است اینگونه فکر کنید. ان شاا... در سه ماهه سوم بارداری خود میتوانید تصمیم صحیح تری بگیرید.
از ۲۰ هفتگی به بعد در کلاس های زایمان فیزیولوژیک مراکز مشاوره مامایی شرکت نمایید و خودکارآمدی زایمان طبیعی خود را افزایش دهید.