تغذیه کودک یک ساله

سلام دخترم ۱۷ ماهشه وزنش ۱۰ کیلو هست از نه ماهگی شیر خودم را نخورد الان شیر فقط باید بخوابه و شیشه بهش بدم تو بیداری شیشه نمی خوره به نظر خودم وزنش کمه وزن موقع تولدش سه کیلو بود چه کار کنم غذا هم سه وعده می خوره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
باتوجه به وزن زمان تولد، وزن کم است. توصیه می شود به همراه کارت رشد به پزشک مراجعه تا روند وزن گیری کودک و علت کمبود وزن بررسی شود.
حتما نباید با شیشه شیر بخورد. می توانید با فنجان هم شیر بدهید.