سلام

من یک‌ ساله و نیم هست ازدواج کردم و ۱۹سالمه. چهار ماه بعد ازدواج باردار شدم اما در ۱۲هفتگی رفتم سونو گفتن پوچ هست و ۷ هفته نشون میده که سقط شد اما یک ماه بعدش رفتم سونوگرافی یک تیکه یک سانتی مونده بود که با قرص زیر زبانی افتاد بعدش پریودام منظم بود و مشکلی نداشتم تا اینکه یک بار در موعد پریودم فقط لکه بینی قهوه ای داشتم و ده روز طول کشید رفتم سونو گفتن ضخامت رحم ۱۶هست و آزمایشات هورمونی دادم پروژسترون ۳.۱۲ بود که باید دوباره آزمایش بدم اما به خاطر ضخامت رحمم دکتر قرص مدروکسی پروژسترون تجویز کرد و گفت از شب ۱۵تا ۲۵ دو ماه شبی دو عدد بخورم و دکتر در مطب ازم آزمایش سطح ۴ آندومتر گرفتن و پاتولوژی مشکلی نشون نداد.

الان میخواستم بدونم آیا این قرص درست تجویز شده و دو ماه باید بخورم؟

سینه هام از وقتی قرص میخورم درد میکنه آیا طبیعی هست؟

چی باعث شده تو این سن اینجوری شم؟ آیا غذایی هست که بد باشه استفاده نکنم یا خوب باشه استفاده کنم؟ چند روز بعد اتمام پریود رابطه جنسی میشه برقرار کرد؟

خواهش میکنم واضح و کامل جوابم رو بدید چون من تجربه ای ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
بخاطر لکه بینی و اختلال سیکل پروژسترونی ضخامت دیواره رحم شما زیاد شده است.
قرص تجویز شده درست است و بهتر است تا سه سیکل پریودی ادامه بدهید.
عوارض قرص علائم پیش از پریودی می باشد ازجمله درد سینه، درد پا و....
بهتر است میزان کربوهیدرات و چربی رژیم غذایی خود را کمتر کنید و ورزش روزانه حداقل نیم ساعت داشته باشید.
بعد اتمام پریود میتوانید هر زمانی که بخواهید نزدیک ی دلشته باشید