سلام.من الان هفته هشت بارداری هستم. ولی اصلا علایم بارداری ندارم فقط خیلی کم نوک سینه هام سوز میده اونم خیلی کمه.حالت تهوع هفته پیش یکم داشتم که فقط یکبار بالا آوردم ولی الان انگار نه انگار باردارم. نکنه برام مشکلی پیش اومده تو رو خدا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این حرف ها غیر علمی هستند اگر آزمایش بارداری را‌مسجل کرده است حدود هفته ۸ بارداری برای سونو مراجعه کنید تا از سلامت قلب مطمئن شوید. در غیر اینصورت نگران نباشید. روز خوش