دفع بقايای سقط

سلام خسته نباشيد من حدود ١٥روز گذشته سقط داشتم خونريزی شديد داشتم رفتم بيمارستان سونو انجام دادن گفتن همش دفع شده ديروز رفتم سونو گفت بقايای بارداری هنوز هست و يک توده اكوژنيک در اندومتر دو تا كسيت ٥ ميلی دكترم ميگه هر زمان پريود شدی بيا كورتاژ تشخيصی كن و هيچ قرص و آمپولی بابت سقط بهم نداد قرص متيل آرگونوين با سفالكسين و قرص ويتامين ب ١٢ داد ميخواستم ببينم به نظر شما آيا نيازی به كورتاژ هست يا با قرص دفع ميشه بعد از كورتاژ مشكلی برای بارداری بعدی برام پيش نمياد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

اگر خونریزی ندارید و علایم عفونی هم ندارید و سایز بقایا کمتر از۲ سانت هست،معمولا دفع میشود.و اگر دفع نشود یا علایمی بدهد باید کورتاژ سبکی انجام شود تا آندومتر برای بارداری بعد آسیب نبیند