سلام خسته نباشيد

من يک پسر ٧ ماه دارم كه پزشكان تشخيص دادن مبتلا به كم كاری تيروئيد مادرزادی است از ٢ ماهگی به بعد شروع به مصرف قرص كرد به طور كلی T4وT3 در سطح نرمال قرار دارد ولي ميزان TSH بالاست كه بر اساس آن  هر ماه در دارو را تغيير ميدهند .لازم به ذكر كه دكتر از لحاظ رشد فيزيكی همچنين ذهنی از فرزند من راضی است حتی در حال حاضر ١ هفته ای است كه ميتوان دندان روی فک پايين را احساس كرد.

سوالي كه مدام ذهن من را مشغول كرده اين است كه چقدر مي توان با استفاده از دارو عوارض اين بيماري را كاهش داد؟ آيا من ميتوانم با توجه به مصرف منظم دارو و چكاپ های ماهيانه انتظار رشد جسمی و ذهنی نرمالی برای فرزندم داشته باشم و به طور كل اين بيماری بدون عوارض باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل دانشجو
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

درمان کم کاری تیرویید مصرف قرص است.

تنها با مصرف دارو است که به رشد جسمی و ذهنی مطلوب خواهید رسید.

علاوه بر T3 و T4، حتما TSH هم باید طبیعی شود.