باسلام.دخترم 23 ماهشه.وزن تولد 2200 بود و الان 11700 هست. ماه پیش تو سرماخوردگی چکاپ داد. که آنزیمهای کبدش بالا بود ast57..alt66 بعد از مدت و ماه یکماه دوباره تکرار کردیم ast35...alt12 نگرانم و به دکتر شم دسترسی ندارم .میشه راهنماییم کنید.داروی خاصی هم مصرف نمی کنه.

اطلاعات تکمیلی

سن 23ماه جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

شما در زمان سرماخوردگی آزمایش دادید که کار درستی نبوده. برخی ویروسها در جریان سرماخوردگی کبد را هم در گیر میکنند.

جای نگرانی وجود ندارد.