علت درد دور ناف حین اقدام

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام دکتر خسته نباشید،من ماه پیش ۲۳پریود شدم،۵ روز بعدش پریودم تموم شد و۳ونزدیکی داشتم و ۶،که در حال اقدامم هستم و یک بارم ۱۰، که بعدش دچار درد زیر دل شدم که ۱۰روز طول کشید،الان که نزدیک موعدمه کمر دردم بهش اضافه شده!و یکمم معده درد،درون سینمم انگار درد میکنه فشارشون که میدم،دور نافمم تیر میکشه گه گاهی ترشحاتمم زیاد شده سفید رنگ هستش و بدون بو،اما تست زدم امروز و جواب منفی شد یک خط انداخت،تو رو خدا کمکم کنید زود بوده یعنی یا اصلا باردار نیستم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بانو. اگر ٢٣ ماه قبل پريود شديد و امروز كه ٢٥ است منتظر پريود هستيد ، پس شما سيكلهای بالاتر از ٢٨ روزه داريد و زود از بی بی چک استفاده كرده ايد. ولی چون علايم بدنی خاصی  داريد بهتر است مراجعه داشته باشيد تا بررسی شويد.

تجربه شما

دکتر علائم بدنی خاص یعنی چی؟یعنی برای بارداری؟یا خطر ناکه علائمم؟؟؟در ضمن من هیچوقت قبل پریودی درد نداشتم،