سلام من 10 مهر پریود شدم و مجبور شدم دو تا قرص ال دی بخورم. آبان ماه ۱۸پریود شدم. امروز که ۲۵ هنوز پریود نشدم. بی بی چکم انداختم منفی بود؟چیکارکنم یعنی به خاطر قرص ال دی؟ کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خانم عزيز، به نظر مي آيد شما دچار اختلال در پريود هستيد كه بهتر است علت يابي شود و سپس درمان شويد. نميدانم چرا دو عدد ld استفاده كرده بوديد ولي بسيار بعيد است كه عقب انداختنتان به خاطر آن دو قرص در ماه گذشته بوده باشد.