درد شکمی در هفته ۲۸ بارداری

سلام خسته نباشید، من در هفته ۲۸ بارداری هستم، همه چیزم نرمال هست ولی اکثر مواقع در زیر شکمم و بیشتر طرف راستم در دارم به خصوص وقتی زیاد میشینم و شبها موقع خواب، وقتی جنین حرکت میکنه پایین شکمم درد داره و حرکتش رو فقط زیر شکم و طرف چپ حس میکنم اصلا طرف راستم نیست،حالت جنین هم سر به پایین هست به دکترم هم گفتم گفت مهم نیست،ولی من جدا نگرانم چون این درد واقعا اذیتم میکنه،میشه راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
درد های شکمی از اواخر سه ماهه دوم بصورت گه گاه طبیعیست البته باید توسط پزشک بررسی شده و درصورتیکه مورد خاصی تشخیص داده نشد میتوانید از روشها و تکنیک های کاهش درد در کلاسهای یوگای بارداری بهره ببرید