علائم کمبود کلسیم در کودک

سلام مرسی از اینکه جواب سوالها رو با دقت میدید دختری سه سال و ده ماهه دارم که لبنیات نمیخوره روی ناخنهاش لکه های سفید میزنه آیا این نشانه کمبود کلسیم هست؟ جایگیزینی برای لبنیات هست مثل قرص و ... برای کودکان.

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

پنیر،شیر،ماست،کره،خامه ،انواع شیرهای طعم دار... میتونن جایگزین های مناسبی برای همدیگر باشند.
در صورتیکه هیچ کدام از انواع لبنیات رو نمیخوره با نظر پزشک میتونین ازشربتهای  مکمل کلسیم استفاده کنید.

لکه های سفید روی ناخن معمولا بدلیل کمبود روی هست تا کلسیم.