سلام دکتر خسته نباشید.من این ماه قرص لترزول خوردم و امپولhcg زدم.دکترم گفت که تا ده روز نهایت اثر امپول روی تست بارداری است.دیروز ده روز از امپول زدنم میگذشت تست بارداری دادم هاله ای صورتی افتاد.روز که یازده روز گذشته هاله پررنگ ترشده بود کمی.امروز روز 27 پریودیمه.احتمال داره اثر امپول ها باشه و کاذب مثبت باشه؟؟؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون.به احتمال زیاد شما باردار هستید صبر کنید اگر پریود نشدید نشان میدهد که صد در صد باردار هستید