سلام خانم دکتر.من 24 سالمه و 6 ماهه که اقدام به بارداری کردم.

در طول این 6 ماه تقریبا سه ماه اقدام درست و کامل داشتیم و سه ماه اول خیلی دقیق نبود.

ولی هنوز باردار نشدم.

هر ماه کلی پریودم عقب میفته و امیدوار میشم و وقتی که با بی بی جک منقی مواجه میشم کلی حالم گرفته میشه.

خواهرم برای فرزند دوم اقدام کرده و بعد از سه سال هنوز باردار نشده.عمه ای هم دارم که بچه دار نشده.خاله من هم خیلی سخت باردار شد.

من یه عمل آپاندیس انجام دادم و این موضوعات منو نگران کرده.

من چه اقداماتی باید انجام بدم که زودار به نتیجه برسم.

ممنونم اگر راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل دانشجو هستم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
در صورتی که تا یک سال اقدام داشته باشید و باردار نشوید لازم است آزمایش و سونوگرافی انجام دهید و برای بارداری با دارو اقدام نمایید
اما اگر برای باردار شدن عجله دارید، به متخصص زنان مراجعه نمایید تا با درخواست آزمایش و سونوگرافی و تجویز دارو باردار شوید.