تاخیر حرکتی کودک یکساله

با سلام خدمت مشاور محترم کودک یک ساله دارم هنوز دندان نداره به موقع گردن گرفت به موقع در هفت ماهگی نشست الان سینه خیز به صورت عقب میره دور خودش می چرخه همیشه کسل و تنبل هست وزنش هم بالا هست و تپل فرزند اول هم دیر راه افتاد و دیر دندان درآورد و با کار درمانی راه افتاد البته فقط می نشست این یکی زرنگتر از اون یکی فرزندم هست همه اطرافیانم میگفتند این زودتر راه می افتد ولی هنوز که راه نیفتاده در ضمن وقتی می خواهد سینه برود انگیزه داره نمیتونه گریه میکنه بعد به سمت عقب برمیگرده من خیلی نگرانم با خودم فکر میکنم این یکی فرزندم مثل بچه اولم هست آیا نیاز به کار درمانی دارد یا باید صبر کنم؟ با تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

 با سلام خدمت شما والد گرامی
چیزی درمورد رشد گفتار و زبان کودک نگفتید اما کودکتون در زمینه‌های مختلف تاخیر رو نشون داده و باید حتما تحت نظر قرار بگیره.
پیشنهاد می‌کنم حتما کودکتون تحت نظر یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک و همچنین فوق تخصص غدد کودک قرار بگیره و یک سری آزمایشات کامل انجام بشه تا علت تاخیر مشخص بشه و هرچه سریعتر در صورت صلاحدید متخصص مغز و اعصاب درمان کاردرمانی و گفتاردرمانیش شروع بشه.
با احترام