زمان انجام تست بارداری

سلام. وقتتون بخیر. دو ماه از کیت تخمک گذاری استفاده میکردم متاسفانه هیچ موقع جوابش مثبت نمیشد. این ماه روز 18و 19 قاعدگیم مثبت شد که 2 روز قبل و 2 روز بعد از این کیت نزدیکی داشتم آیا امکان باردار شدن هست و تا چه میزانی این احتمال وجود داره؟ کی میتونم واسه انجام تست بارداری اقدام کنم؟ این ماه سومی هست که دارم اقدام میکنم واسه بارداری. دکتر هم رفتم گفتن مشکلی ندارم. تاریخ آخرین پریودم 3 آذر بوده. ممنون اگه سریع تر جوابمو بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
بله احتمال بارداری هست.اما این احتمال در هر ماه 25 درصد هست
بهترین زمان برای انجام بیبی چک 4 روز بعد ازعقب انداختن و بهترین زمان انجام آزمایش خون 1 روز بعد از عقب انداختن