توجه به علایق من در رابطه جنسی

به همسرم چطوری بگم که اثر داشته باشه؟ همسرم ۲۷ساله و مهربونه ،ولی تو رابطه اصلا حتی یک بارم بوسم نمیکنه.منم فقط با بوسه،به شدت تحریک میشم.یکی دوبار سرسری و گذرا بهش گفتم. ولی باز یادش میره،تو دوران عقد خوب بود شاید روزی ده بار منو میبوسید. مامانم میگه بعد از رابطه بلافاصله بهش بگو ولی با روی باز و کوتاه.که اثر کنه،ولی میترسم ناراحت بشه،چون همش به فکر ارضا شدن من هست.و کلا حساس و زود رنج.شما بگین چطور بهش بگم که هم ناراحت نشه و هم فراموش نکنه.ممنون که هستید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اشاره نکردید که چندوقت هست ازدواج کرده اید موضوع مهم اینست که باید هر دو طرف خواسته هایشان را در رابطه جنسی بگویند
میتوانید خودتان ایشان را به بهانه های مختلف ببوسید و بگویید من خیلی بوسه رو دوست دارم
به بهداشت دهان و دندان خود توجه کنید همیشه از خوشبوکننده های دهان استفاده کنید
هملنطور که در اول صحبتهایم اشاره کردم خواسته تان را دوستانه مطرح کنید درحین رابطه هم میتوانید با لحن ملایم درخواستتان را بگویید که دوست دارید چه کاری برایتان انجام دهد و بخواهید خواسته هایش را بگوید که او دلش چه رفتاری میخواهد
بازگو کردن نیاز دوطرف در حین رابطه میتواند به تحریک زوجین کمک کند
موفق  باشید