گرفتن حقوق و سفته از کارفرما

۳ماه کار کردم حقوق ماه آخرمو هنوز ندادن بعد سفته سفید دارم دستش میگه یک ماه دیگه بهت میدم

حس میکنم میخواد اذیت کنه از یک طرفی هم میگم انگار این ترفندشه که یک چند ماه یه بار به یکی میگه بیا که بیمشم نکنه منم بیمه نکرده، البته من خودم گفتم نمیام چون قرار بود حقوقمو زیاد کنه اما زد زیرش گفت واسم نمیصرفه بعد بهونه الکی میاورد که من حس میکردم نباید باشم از رفتارش معلوم بود

الان چیکار کنم به نظرتون ؟ گفتم برم اداره کار میتونن سفته و حقوقمو ازش بگیرن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما می توانید ضمن ارسال اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته ، دعوی استرداد آن را نیز مطرح نمائید ، نکته مهم و قابل توجه اینکه جهت طرح دعوی و اثبات ادعایتان بایستی دلایلی همچون : رسید دریافت سفته ، شهادت شهود و یا اقرار طرف وجود داشته باشد .
موفق باشید