سلام خسته نباشید من در طول روز دستشویی رفتم درسته ۴ بار دفع ادرار دارم ولی شبا دستشویی که میرم بعد ۵ دقیقه حس میکنم بازم ادرار دارم میرم قطره ای میاد بازم هی حس میکنم زمانش به فاصله ده دقیقه یک باره و اینکه من وسواس شدید دارم که تمیز شسته بشه ۵ دقیقه کامل میشورم خودمو دلیل تکرر ادرارم از چیه؟

پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام.
میتونه ناشی از مثانه تحریک پذیر باشه و یا ناشی از استرس و یا همان وسواس پاکی
لازم است سونوگرافی مثانه پر و خالی انجام بدهید و جهت معاینه مراجعه کنید.