سلام‌ .من یکبار جدا شدم با یکی از دوستان پدرم البته اون پیشنهاد داد آشنا شدم مدت سه روز ایشون متأهل هست به من گفتن ما جدا میشیم و شهریور و اینکه ما هیچ کاری نداریم بخاطر همین صحبت کردم ولی یک بحثی پیش اومد یک دفعه گفت با خانم میریم خونه پدرم منم گفتم مگه شما همه چیتون جدا نیست مگه قرار نیست جدا بشین گفت چرا ولی بحث بالا‌ گرفت گفتم کات میکنم و اونم هیچ توجیهی نمی کرد به من گفت بهت گفتم تا هستی هستم من واقعا اعصابم خورد شد در هر صورت خیلی بهش برخورد گوشی و قطع کرد و حتی حاضر نشد به ادامه الان خودم عصبیم خواستم باهاش صحبت کنم به خوبی این قضیه تموم بشه پیام دادم جواب نداد نمیدونم حس خوبی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

وارد شدن به رابطه افراد متاهل حتی اگر در حال گذراندن مراحل طلاق هستند و يا به تازگی طلاق گرفتند كاملا اشتباه است ،در اين مرحله افراد نياز به زمان و آرامش دارند تا بتوانند با فشارها و استرسهای بالای طلاق كنار بيايند و واقعا دوباره خودشان را پيدا كنند و بتوانند برای زندگی جديد تصميم بگيرند ،دوست خوبم هر چه سريعتر رابطه را بطور كامل قطع كنيد چون اصلا ادامه به صلاحتان نيست و به اعصابتان مسلط باشيد شما هرگز نبايد وارد اين رابطه می شديد.