مشکا جذب روده کودک ۱ساله

باسلام

کودکی ۱ساله دارم باوزن ۸ کیلو قد ۷۴ دور سر۴۳وزن تولد ۱۸۰۰و ۲ ماهگی ۴۲۰۰ وزنش شد که دیگر از ۲ماهگی وزن گیری کندی دارد آزمایش ادرار بردم پروتئین دفع میکرد احتمال میدم که مشکل جذب روده داره. اشتهای عالی دارد با شیرخشک و شیرمادر تغذیه میشود اما بسیار کوچک اند مرتب غدایش را میخورد چند وقتی میشه که شبها زیاد بیدار میشود و تمایل به شیر خوردن دارد اگر امکان دارد راهنمایی کنید آیا مشکل جذب روده دارد که وزن گیری کندی دارد؟

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام.بنظرمیرسه بررسی در مورد علت کم وزتی کودک خود را کامل نکردید و مراحل تشخیصی ناقص یوده! دفع پروتتین ادرار به سوء جذب روده ربطی ندارد. نزد متخصص کودک بررسی را تکمیل کنید.