سلام .من آبسه مقعدی گرفتم و خود به خود تخلیه شد و الان زیر پوستم مثل رگ کشیده شده و سیاه شده هیچ سوراخی روی پوستم نیست آیا امکان این هست که فیستول باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت مرد شغل برقکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. فیسچول یعنی تونلی بین دو محفظه باز وجود داشته باشد.
اگر از این ضایعه چیزی به بیرون راه‌پیدا نکرده است احتمال اینکه فیسچول باشد بسیار کم است . ممکن است عود مجدد آبسه یا کیست مویی باشد. لازم است معاینه شوید.