درمان مشکل صفراوی کودک

باسلام پسر من وقتی بدنیا اومد مشکل انرژی صفراویی داشت و در یک ماهگی عمل شد و به عمل جواب داد میگن، اترزیا سی درصد شانس دارن در آینده پیوند نخوان این سی درصد به چی بستگی داره؟ یا نه نظر شما چیز دیگه ای هست توضیح اینکه پسر من الان که یک سالشه طحال نداره کبدشم نرمه میخوام بدانم علت این موضوع به ژن ربط داره یا چیزای دیگه در کل اگر توضیح کلی بدین ممنون میشم من برای دکتر گوارش نوشتم ولی گفتن من دکتر گوارش بزرگسالانم امیدوارم شما جواب مرا بدهید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

توضیحات برای آترزی صفراوی خیلی مفصل است. لطفا از پزشک جراح یا پزشک گوارش کودکان که تحت درمانش هستید توضیح بخواهید.

اینکه به چه چیزهایی بستگی دارد، باز خیلی مفصل است:
به رشد کودک شما
به نرمال بودن آزمایشات کبدی
به ادامه یا قطع زردی شیرخوار شما
به عارضه دار شدن یا طبیعی بودن کارکرد کبد شیرخوار شما
و
....