انقباضات رحمی در هفته ۳۸ بارداری

سلام خسته نباشید من ۳۸هفته بارداریم چند روز پیش سرکلاژمو باز کردم الان دیشب در یه ساعت ۸ بار انقباض بدون درد داشتم و گاهی هم درد در واژنو لگنم داشتم . وهمینطور حالت تهوع خیلی اذیتم میکنه خیلی میترسم علائم زایمان باشه و من متوجه نشم میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز داشتن لکه بینی و یا خون ریزی ،پاره شدن کیسه آب و داشتن انقباضات رحمی ودرد و کم شدن فاصله دردها از علائم زایمان می تواند باشد در صورت نزدیک شدن به زمان زایمان از روی دردهای شدیدی که  فاصله آن کم می شود به عنوان مثال ممکن است فاصله دردها از یک ساعت یک بار  به نیم ساعت یک بار و به صورت تدریجی کاهش یابد متوجه می شوید موفق باشید.